Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Σαλάτα με ρεβίθια και τόνο



Υλικά

  • 1 κονσέρβα τόνου σε γιάλινο βαζάκι
  • 1 μπολ ρεβίθια βρασμένα
  • 1/2 αγγούρι σε κύβους
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλυτζάνι ελιές καλαμάτας, ψιλοκομμένες
  • Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Για το ντρέσινγκ:
  • 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 1/4 φλυτζανιού χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
  • Ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
  • Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε τα απαλά
  • Χτυπήστε τα υλικά για το ντρέσινγκ, με πηρούνι και απλώστε στη σαλάτα σας όσο θέλετε
  • Δοκιμάστε και προσθέστε αλάτι, πιπέρι, χυμό λεμονιού (βάλτε και λίγο ξύσμα λεμονιού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου