Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Τίτλος τιμής (...) να είσαι ΠΑΟΚ

Ευχαριστώ τον Σερραίο...

Είναι τίτλος τιμής να είσαι ΠΑΟΚ...
Δύο από τους πέντε τίτλους του ΠΑΟΚ είναι κάλπικοι...
Το πρωτάθλημα του 1985 όπου η Α.Ε.Κ κατακρεουργήθηκε στην Τούμπα, με αποκορύφωση την ακύρωση γκολ του Εστερχάζι στο 87' ως οφσάιντ, ενώ ο παίκτης πασιφανέστατα καλυπτόταν από όλη την άμυνα του ΠΑΟΚ! Εκείνη τη χρονιά η ομάδα των επαναστατών του Βορρά με σκανδαλώδη εύνοια έφτασε στο πρωτάθλημα, καθώς το ΠΑΣΟΚ είχε αποφασίσει να πάει το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη για τα 2300 χρόνια της για ψηφοθηρικούς λόγους! Ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Κίμων Κουλούρης είχε φροντίσει να ενισχύσει αποκλειστικά τον ΠΑΟΚ σε εκείνο το πρωτάθλημα με χορηγίες εκατομμυρίων, καταργώντας κάθε έννοια ισονομίας.

Για το περσινό κύπελλο στον Βόλο όπου Κύζας και Καλφόγλου κατακρεούργησαν δύο από τις τρεις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, προκειμένου να δοθεί εργολαβία το κύπελλο στον ΠΑΟΚ, δεν χρειάζεται να προστεθεί κάτι. Όλη η Ελλάδα ξέρει. 

Αυτός είναι ο αδικημένος ΠΑΟΚ... 

Η ομάδα του συστήματος της Βόρειας Ελλάδας που την στηρίζουν μανιωδώς κυβερνήσεις, υπουργοί, βουλευτές, νομάρχες, περιφερειάρχες, παπαδαριό... 

Η ομάδα που ο Βενιζέλος μεσολαβούσε για να πάει ο Γαλακτερός σε αυτήν εις βάρος της Α.Ε.Κ. 

Η ομάδα που το ΠΑΣΟΚ άνοιγε για πάρτη της κυριακάτικα εφορίες.

Η ομάδα που ο Άκης στήριζε αγοράζοντας χιλιάδες διαρκείας με κρατικό χρήμα. 

Η ομάδα που με διαρκείς νόμους και ρυθμίσεις χρεών κρατιόταν στην κατηγορία. 

Η ομάδα που αχυράνθρωποι του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζονταν σαν ιδιοκτήτες της και την χρηματοδοτούσαν με χρήμα αμφιβόλου προελεύσεως. 

Η ομάδα που της χαρίστηκε κρατικό γήπεδο στο μπάσκετ. 

H ομάδα που θα έπρεπε να είχε πέσει όχι μία, αλλά 5 φορές τις προηγούμενες δεκαετίες, αλλά της χαρίζονταν διαρκώς χρέη με φωτογραφικές ρυθμίσεις. 

Η ομάδα που με την παγκόσμια πατέντα των παγωμένων χρεών δόθηκε δώρο στον Ρώσο ολιγάρχη, αφού προηγουμένως παραγράφηκαν τα 3/4 των χρεών της.

Η ομάδα που στα μέσα της δεκαετίας του '80 λάνσαρε πρώτη τις ενστάσεις κάνοντας ένσταση εναντίον της Α.Ε.Κ και ζητώντας αφαίρεση βαθμών επειδή ο Θωμάς Μαύρος είχε αγωνιστεί σε ένα φιλικό προετοιμασίας με την Άαχεν!

Η ομάδα που οι οπαδοί της πουλάνε πρόλογο έναν αιώνα για ''Αθήνες, ΠΟΚ, σφαγές'', αλλά ιστορικά ΠΟΤΕ δεν διεκδίκησε ΤΙΠΟΤΑ για να της το στερήσουν.

Η ομάδα που οι οπαδοί της πουλάνε επανάσταση και πλέον βαδίζουν ακριβώς στα βήματα του Ολυμπιακού με την ίδια ακριβώς τακτική και επιχειρηματολογία. Δανεικοί, φιλικά, παραρτήματα, διαιτητικές σφαγές και όλα αυτά τα βαφτίζουν ''περήφανες μάγκικες ΠΑΟΚτσήδικες νίκες''.

Η ομάδα που ανάγκασε μέχρι και οπαδούς μικρομεσαίων ομάδων όπως του ΠΑΣ Γιάννινα, του Παναιτωλικού και του Ατρόμητου να βγάλουν ανακοινώσεις εναντίον της. 

Η ομάδα που πλέον φέρνει αηδία και αναγούλα σε όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη. 

Η ομάδα που οι οπαδοί της πέρυσι πανηγύριζαν σαν τρελοί το ματς στα χαρτιά εναντίον του Παναθηναϊκού με τα καραγκιοζιλίκια του Ίβιτς, ευχόμενοι ''Ψόφο και αφανισμό στον βάζελο'' και σήμερα, ενώ είναι οι πρώτοι διδάξαντες στα καραγκιοζιλίκια, βιάζουν κάθε έννοια λογικής, ηθικής, αξιοπρέπειας, ισονομίας και δικαιοσύνης απαιτώντας κατοχύρωση του ματς υπέρ του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα, που ο πρόεδρος της κάνει κωλομπαριλίκια με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Κοντονή και τον Τσίπρα, αποκαλώντας τον ''Νέο Πούτιν' και οι δημοσιογράφοι της έγραφαν ύμνους για τον Κοντονή, αλλά τώρα την πέφτουν στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κατηγορούν σαν υποκινούμενο από την Α.Ε.Κ.

Η ομάδα που οι οπαδοί της πέρυσι αποθέωναν την δικαστικό Σκουλαρίκη που έριχνε -3 στον Παναθηναϊκό, αλλά φέτος την αποκαλούν "Στημένη πουτάνα του Μελισανίδη''.

Η ομάδα που σήμερα καλεί τους ΑΕΚτζήδες να σταθούν στο πλευρό της, μέσα από γραπτά μπουγατσοκιμάδων δημοσιογράφων θυμίζοντας το πρωτάθλημα στα χαρτιά του 2008, ενώ τότε ο ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που κινήθηκε υπέρ του Ολυμπιακού στην κατοχύρωση της βαθμολογίας, μέσω της λαμπρής και εσκεμμένης απουσίας του.

Η ομάδα που διατείνονται οι οπαδοί της ότι είναι το αντίπαλο δέος του Ολυμπιακού και ο μεγάλος εχθρός τους, και σε ένα μπαράζ στον Βόλο άπλωσαν πανί ''Φίλοι Ολυμπιακοί ο λαός του ΠΑΟΚ είναι μαζί σας'' με υπογραφή Θύρα 4, ενώ ο περιβόητος Χάρος της Θύρας 7 φωτογραφίζονταν με συνδεσμίτες της Θύρας 4 πριν λίγα χρόνια μέσα σε συνδέσμους της Θεσσαλονίκης.

Αυτός είναι ο περήφανος ΠΑΟΚ...

Περαστικά σας και καλά μυαλά!

2 σχόλια: