Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

34,500 ευρώ το μήνα η διατροφή στην Αλιμόνου απο τον Π. Βαρδινογιάννη

Η Τζίνα Αλιμόνου κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της ο Παύλος Βαρδινογιάννης, με τα οποία ζητούσε να αναλάβει αυτός την επιμέλεια των παιδιών τους, σύμφωνα με το protothema.gr.

Η ίδια πηγή μεταδίδει ότι το Πρωτοδικείο Αθηνών έδωσε στην ηθοποιό την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών μέχρι να εκδικαστεί η αγωγή του διαζυγίου τους, απορρίπτοντας ταυτόχρονα όλες τις κατηγορίες του Παύλου Βαρδινογιάννη για εξάρτησή της από ουσίες και έκλυτο βίο, που την καθιστούσαν ακατάλληλη μητέρα.

Την ίδια ώρα, επιδικάστηκε στην Τζίνα Αλιμόνου συνολική μηνιαία διατροφή, για την ίδια και τα τέσσερα παιδιά της, ύψους 34.500 ευρώ.

Με την ίδια απόφαση, την υπ’ αριθμόν 2819/2018, όρισε ότι το ποσό της διατροφής θα δίδεται απευθείας στη μητέρα που έχει την επιμέλεια των παιδιών, όπως ορίζει ο νόμος.

Μάλιστα, πλέον από την απόφαση, ο Παύλος Βαρδινογιάννης υποχρεούται να αποχωρήσει από το σπίτι της Φιλοθέης προς αποφυγή ερίδων και τεταμένων καταστάσεων που θα απέβαιναν εις βάρος των παιδιών και να μετοικήσει σε άλλη κατοικία.

Το δικαστήριο όρισε πως ο εφοπλιστής έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα, καθώς και δύο 15ήμερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όταν θα βρίσκεται στην Ελλάδα θα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες ημέρες για δύο ώρες, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, εφόσον δεν διαταράσσεται το ημερήσιο πρόγραμμά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου