Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Η αποτίμηση του ρόστερ της Α.Ε.Κ

Ο Νονός εκφράζει τη γνώμη του για κάθε παίκτη της Ένωσης ξεχωριστά και λέει ευθέως ποιοι θα ήθελε να μείνουν και ποιοι να φύγουν...

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: 

Βασίλης Μπάρκας: Ξεκίνησε μουδιασμένα και με λάθη τη σεζόν. Ο ανταγωνισμός με τον Τσιντώτα του έκανε φανερά καλό. Έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση
κι έχει βελτιώσει το παίξιμό του με τα πόδια. Η εμφάνισή του στον Τελικό δεν ήταν τυχαία. Ούτε η κλήση από τον Σκίμπε. Αδιαμφισβήτητα, να συνεχίσει και ν' ανανεώσει.
Παναγιώτης Τσιντώτας: Ίσως ούτε ο ίδιος δεν περίμενε τον περασμένο Αύγουστο ότι θα πάρει τόσες ευκαιρίες. Τις έπιασε από τα μαλλιά και δείχνει λες κι έπαιζε χρόνια στην ομάδα. Να μείνει.
Γιάννης Ανέστης: Αυτό το παιδί, ποτέ δεν το συμπάθησα παικτικά, το ξέρετε. Στο καλό να πάει.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:

Μιχάλης Μπακάκης: Ονειρεμένη χρονιά. Με ανάποδο πόδι ήταν το ίδιο καλός, σχεδόν συγκινητικός. Παίκτης φιλότιμος, αν αξίζει για 8 παίζει για 10, προσηλωμένος. Θα χρειαστεί λίγη ακόμη βελτίωση στα γεμίσματα. Τον κρατάς με κλειστά μάτια.
Όγκνιεν Βράνιες: Πολύ καλή χρονιά. Μεγάλο ελάττωμα τα νεύρα του. Σε ομάδα πρωταθλητισμού το να παίρνεις κάρτες για ψύλλου πήδημα, αποτελεί μειονέκτημα. Δεν του έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη ότι θα συνετιστεί κι αν και παικτικά τον λατρεύω, δε θα μου έκανε άσχημα, αν έφευγε.
Έλντερ Λόπεζ: Σαν τώρα θυμάμαι που έλεγα τον Σερραίο ότι για να έχει γεμάτες σεζόν με την Πάσος Φερέιρα τυχαίος δεν είναι. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σύγχρονο μπακ, παίζει όλη την πλευρά με άνεση, πολύ καλή μεταβίβαση. Για μένα, ανώτερος του Χουλτ. Φυσικά και να μείνει.
Νίκλας Χουλτ: Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμα. Πάντως, το κατέχει το τόπι, είναι κι αυτός γρήγορος, διεισδυτικός, με καλή κοντινή μεταβίβαση. Μας τα χάλασε στον τελικό. Τον θέλω αλλά θα τον προτιμούσα ως αλλαγή του Λόπεζ.
Βασίλης Λαμπρόπουλος: Καθόλου κακός για τριτοτέταρτος στόπερ εδώ και τρία χρόνια. Δε μου άρεσε ότι το τσαφ το έκανε εύκολα, φέτος όμως βελτιώθηκε πολύ και σ' αυτό το κομμάτι. Χώρια που μπορείς να πάρεις 3-4 γκολ τη χρονιά από στημένα. Δικαιώθηκε με την κλήση από τον Σκίμπε. Μένει για τριτοτέταρτος και πλέον θεωρείται λύση πολυτελείας.
Ούρος Τσόσιτς: Στο διάστημα που έπαιξε έδειξε αργός λόγω και ύψους αλλά με καλές τοποθετήσεις κι ωριμότητα. Μένει μέχρι να έχουμε καλύτερη εικόνα.
Ροντρίγκο Γκάλο: Δεν είχε σταθερή θέση στην 11άδα αλλά όσες φορές χρειάστηκε, βοήθησε. Δεδομένου ότι έχει χρόνια στην ομάδα, είναι έμπειρος και καλό παιδί, δε βλέπω το λόγο που να μην παραμείνει...
Άνταμ Τζανετόπουλος: Επειδή τον συμπαθώ πολύ κι είναι και καλός παίκτης, δε χρειάζεται να πάρει κι άλλα κρύα ντους. Παίζει μια φορά είναι πολύ καλός και ξαναπαίζει μετά από τρεις μήνες. Δεν του αξίζει τέτοιος παραγκωνισμός, λάθος του Μανόλο, ας φύγει να παίξει το παλικάρι.
Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Άρχοντας. Κάποιοι πονηροί τον γλωσσόφαγαν, μιλούσαν για παλτό κι αυτός τους έκλεισε τα στόματα μια κι έξω. Εκπληκτική χρονιά, από τους σοβαρούς λόγους που η ομάδα δέχτηκε μόλις 12 γκολ. Ανανέωσε και πολύ καλά έκανε η διοίκηση.
Γιώργος Γιαννούτσος: Στα λίγα ματς που έπαιξε δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Ή τον κρατάς και του δίνεις ευκαιρίες ή μένει ελεύθερος. Αυτό με τους δανεικούς που δε γυρνάνε ποτέ, ας σταματήσει.


                                         Την επόμενη φορά: Μέσοι κι επιθετικοί

1 σχόλιο:

  1. Ο Άνταμ πρέπει να μείνει στην περίπτωση που φύγει ο Βρανιες. Στην χειρότερη δανεικός σε ομάδα όπως πχ Ξάνθη Η ομάδα θέσεων 5-9. Τον αδικεί ο Χιμένεθ χωρίς λόγο. Άσε που μας στέλνει και καμιά φανέλα ( χαχαχα. )
    Για τους υπόλοιπους συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή