Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Αναγκαστική η επιλογή ξένου διαιτητή στον τελικό ή μήπως όχι;

Μια διαφορετική άποψη για το πόσο τελικά ήταν αναγκαστική η επιλογή ξένου διαιτητή για τον σαββατιάτικο τελικό.

Ποιος ο ρόλος του Περέιρα και του Γραμμένου με τον Ιβαν Σαββίδη ( κι αυτός δικός μας είναι );

Ήξερε ο Παοκ για τον ξένο διαιτητή;

Το παρακάτω άρθρο το διαβάσαμε στο "ΑΕΚ MONO" και είναι "Τροφή για Σκέψη" για τον αυριανό τελικό και κατά πόσο είναι όλα φυσιολογικά με την επιλογή αυτή
-----------

Είναι η πρώτη φορά μέσα στη σεζόν, που μια υπόγεια ενέργεια του ΠΑΟΚ, βρίσκει την ΑΕΚ αιφνιδιαστικά. Πιστέψτέ μας, υπήρξαν πολλές απόπειρες να πληγεί η ομάδα μας, με πιο χαρακτηριστική εκείνη των κρυφών συνομιλιών του Περέιρα με τον υποτακτικό του Σαβιδιστάν, Πούλος Μίχελ, ενώ βρισκόμασταν στην κορύφωση της σεζόν με τα ντέρμπι μπροστά.

Πόσες βρωμιές να προλάβεις όμως; Ειδικά όταν έχεις αντιμετωπίσει τόσο αποτελεσματικά ένα σωρό τρισάθλιες τακτικές στα δικαστήρια, υποστηριζόμενες από γελοία τσοντο-σάιτ σιχαμερής προπαγάνδας. Κάπου η κουτοπονηριά, θα βρει μια τρύπα να χωθεί για να υποσκάψει τη νορμάλ και επί ίσοις όροις διεξαγωγή του τελικού.


Ο Γραμμένος, ο «δικός μας Γραμμένος» όπως τον αποκαλεί το Ιβανιστάν, έβαλε την ψήφο του για ολοκληρωθεί η απέχθεια κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου με τελικό στόχο να αδικηθεί η ΑΕΚ στον τελικό. Επελέγη ένας διαιτητής που θα στοχεύσει από την αρχή του ματς στο πως θα βγάλει κάρτες (αν είναι κόκκινη, ακόμα καλύτερα) σε παίκτες που θα προκληθούν από συμπεριφορές αντιπάλων, όπως οι Λιβάγια, Βράνιες, Αραούχο, που είναι ευέξαπτοι. Υπάρχει σχέδιο!

Ήταν τόσο προετοιμασμένοι στον ΠΑΟΚ, που μέχρι και DVD με συρραφή από αγώνες που έχει διαιτητεύσει το ισπανικό κοράκι, εστιασμένες σε όλες τις συμπεριφορές του, είχαν προμηθευτεί προτού ακόμα εκδοθεί η απόφαση! Διότι το γνώριζαν ημέρες πριν...

Εν τω μεταξύ, τα γνωστά ΑΡΔάκια της ηλιόλουστης και άκρως προνογραφικής Θεσσαλονίκης, μετά από μία πρωινή μπουγάτσα με ροχάλες (σας φτύνουν δεν βρέχει), έβγαλαν το σκασμό και χαιρέτισαν την απόφαση, όπως όρισε ότι θα έπρεπε να κάνουν ο Γεωργιανός στραλητάτης.

ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΡΑ - ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου