Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

AJAX - ΑΕΚ . Πικρές αλήθειες


Δεν τρέφω αυταπάτες για την δυναμική και το ρόστερ της ΑΕΚ. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου μπορεί να δημιούργησε ελπίδες ότι θα διευρύνουμε το αήττητο στην Ευρώπη αλλά στον δεύτερο ημίχρονο ήρθε η γρήγορη προσγείωση στην πραγματικότητα και φάνηκαν οι αδυναμίες που φωνάζαμε όλο το καλοκαίρι.

 Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και ειδικά μετά το πρώτο δεκάλεπτο πίεσης έδειχνε ότι αν ακολουθούσε αυτή την τακτική ίσως να έπαιρνε την ισοπαλία ή τίμια δύσκολη ήττα . Ναι αλλά όμως η παίχτες της ΑΕΚ δεν θα μπορούσαν να ακολουθήσουν αυτή την συνεχή πίεση από τους παίχτες του Αγιαξ και την αδυναμία να κρατήσουν την μπάλα. Η κατάρρευση ήρθε με το γρήγορο γκολ. Παίχτες άπειροι από την διοργάνωση. 
Από που να ξεκινήσω. Γαλανόπουλος τραγικός και δεν βελτιώθηκε καθόλου . Δεν βοήθησε πουθενά και όχι μόνο αυτό , δεν μπόρεσε να στηρίξει τον Σιμόες που χάθηκε μέσα στην μετριότητα κατά πολλά του λάθη. Λάθος πρώτες μπαλιές και δεύτεροι σε όλες τις φάσεις. Τσόσιτς... Τι όνειρο είδε ο Ουζουνίδης κανείς δεν το κατάλαβε μιας και η πλευρά του είτε ,μάρκαρε είτε όχι ένα και το αυτό. Αλεφ...ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Μπακάκης πελαγωμένος. Όταν ο καλύτερος σου παίχτης είναι ο Μπαρκας και ο Οικονόμου τι να ελπίζεις. Μάνταλος...τα έχω ξαναπεί. Πόνσε μόνος αβοήθητος . Δε θέλω να ασχοληθώ άλλο με τους παίχτες.
 Η Ομάδα φώναζε ότι θέλει ενίσχυση.  Χθες λοιπόν εμφανίστηκαν όλα τα σαλιγκάρια από το καβούκι τους που όλη την μεταγραφική σεζόν δεν βγάλανε κιχ να μιλάνε ότι η ομάδα την πλήρωσε από τις μη μετέγραφες και για την έλλειψη παιχτών με εμπειρία στο κέντρο κτλ , παίχτες που να πάρουν την ομάδα πάνω τους. Σωωωωωπα.. Τι λέτε ρε μπουμπούνες και ξερόλες. Που ήσασταν όλο το καλοκαίρι και δεν τα γράφατε όλα αυτά...εεε? Να μην κράξετε την διοίκηση βέβαια. Τώρα όμως...

Ας βγει και ας πει ο Λυμπερόπουλος οτι εγώ πρότεινα αλλά δεν θέλαμε να κάνουμε μετέγραφες . Η επιλογή Ουζουνίδη είναι του χεριού του Μελισσανίδη. Για την Ελλάδα αυτά που θέλει να τον βολεύει και να μη ζητάει. Ξεκάθαρα ήταν θέμα χρημάτων και τσιγκουνιάς. Το είδαμε χθες. Γυμνή η ομάδα . Αν βολευοντε κάποιοι για το πρωτάθλημα τότε σας γελάσανε . Δεν είμαι από αυτούς.

Πολύ φοβάμαι και το είπα χθες στον ΝΟΝΟ ότι θα ακολουθήσουν ευρωπαϊκές χρονιές κοκκαλη με 3-4αρες αλλά δε θα μας νοιάζει γιατί κάνουμε γήπεδο και περνούμε στην Ελλάδα το πρωτάθλημα.

Βάζω το εξής σενάριο. Ήττα στην τούμπα και με ολυμπιακό και μπενφίκα...Τότε τι...? Ή μήπως νική με γαυρο η παοκ και τα προβλήματα ξεχάστηκαν..

Αν στα δυο εντός έδρας ματς πήγαν μ.ο. 10,000 οπαδοί τότε σε λίγο εκτός τον ντέρμπι θα κόβει 5-6 χιλιάδες

Αν θέλεις κόσμο και καλή ομάδα μια είναι η λύση. Μεταγραφές ουσίας και εμπειρίας.Οι μετέγραφες λαχεία για να πουληθούν για να τα τσεπώσουμε δεν θα είναι πάντα η λύση. Εξ ου και οι ανανεώσεις.

ΥΓ και ο μπαοκ πήρε τον βερνμπλουμ αλλά αν δείτε πότε τον πήρε θα καταλάβετε ότι πρώτα εξασφάλισε τα 10μυρια του Γιουρόπα και μετά τον έκλεισε. Εμείς μετά 30 τι πήραμε... Αλεφ κτλ...

Από 1 εκ ευρώ να έδινε έφτανε...
ΥΓ2 ξέρω ξέρω θα πάρουμε το πρωτάθλημα κτλ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου