Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Λεμονάδα με αγγούρι και μέντα

 
  • 1 μεγάλο αγγούρι ψιλοκομμένο χωρίς σπόρια
  • 2 φύλλα μέντας
  • 1 λίτρο λεμονάδα ΑΒ κοντά στην Ελληνική γη
  • 80 ml. gin (προαιρετικά)
  • 3 ποτήρια παγάκια
  • 1/2 μικρό αγγούρι για γαρνίρισμα (λίγες λεπτοκομμένες φέτες)
  • 60 ml. limoncello (προαιρετικά)
  • Λίγα φύλλα μέντας για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
 
Βάζετε στο blender το αγγούρι, τη λεμονάδα, τα φύλλα μέντας και τον πάγο και τα χτυπάτε για 1-2 λεπτά.Σερβίρετε σε ποτήρια γαρνίροντας με φέτες αγγουριού και φύλλα μέντας.

TIP Η λεμονάδα με αγγούρι είναι ένας έξυπνος τρόπος για να μην πετάξετε τα αγγούρια που σας έχουν περισσέψει!