- 1 μεγάλο αγγούρι ψιλοκομμένο χωρίς σπόρια
- 2 φύλλα μέντας
- 1 λίτρο λεμονάδα ΑΒ κοντά στην Ελληνική γη
- 80 ml. gin (προαιρετικά)
- 3 ποτήρια παγάκια
- 1/2 μικρό αγγούρι για γαρνίρισμα (λίγες λεπτοκομμένες φέτες)
- 60 ml. limoncello (προαιρετικά)
- Λίγα φύλλα μέντας για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Βάζετε στο blender το αγγούρι, τη λεμονάδα, τα φύλλα
μέντας και τον πάγο και τα χτυπάτε για 1-2 λεπτά.Σερβίρετε σε ποτήρια
γαρνίροντας με φέτες αγγουριού και φύλλα μέντας.
TIP Η λεμονάδα με αγγούρι είναι ένας έξυπνος τρόπος για να μην πετάξετε τα αγγούρια που σας έχουν περισσέψει!