Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Αλβανοί αυτοί που χτύπησαν το σταθμάρχη;

Στα αρχεία σεσημασμένων ατόμων της Δυτικής Αττικής που συμμετείχαν σε συμμορίες ανηλίκων, οπαδικά club, ακόμη και σε ακραίες οργανώσεις αναζητούν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών τους δύο νεαρούς τραμπούκους που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό, γιατί τους έκανε παρατήρηση επειδή δεν φορούσαν μάσκα.

Οι profilers της ΕΛ.ΑΣ κατέληξαν στο συμπέρασμα για τους συγκεκριμένους ότι:

– Είναι Έλληνες, ή έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, ηλικίας 18-22 χρόνων.

– Έχουν εμπειρία σε τέτοιου είδους «θερμά επεισόδια» και στον τρόπο που επιτίθενται και δείχνουν να έχουν ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά για ασήμαντη αφορμή.

– Φοράνε ίδια ρούχα και συνεπώς είτε είναι μέλη συμμορίας είτε «χουλιγκάνοι» που έχουν μάθει από μικρή ηλικία να παίζουν ξύλο και να χτυπούν άτομα που είναι πεσμένα κάτω, χωρίς αίσθηση των ενεργειών τους και των συνεπειών αυτών.

– Αντελήφθησαν αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό τι έχουν διαπράξει και, όπως φαίνεται από τις κάμερες, άλλαξαν τη συμπεριφορά τους. Δηλαδή, προσπαθούσαν να καλύψουν τις κινήσεις και τα πρόσωπά τους, καθώς μπήκαν και βγήκαν στο σταθμό του μετρό Μοναστηρακίου, «σβήνοντας» στη συνέχεια το δρομολόγιό τους. Εκτιμάται ότι έχουν «λουφάξει» και κρύβονται και οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση δεν αποκλείουν να παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες στην Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου