ΥΛΙΚΑ
- 2 κ.σ. στιγμιαίος καφές
- 2 κ.σ. νερό
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
- 150 γρ. ζαχαρούχο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπολ διαλύουμε τον στιγμιαίο καφέ με το νερό. Αναμειγνύουμε τον διαλυμένο καφέ με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή κρέμα.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί. Προσθέτουμε το μείγμα καφέ και χτυπάμε ξανά να ενωθούν τα υλικά.
- Μεταφέρουμε το παγωτό σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων και το κλείνουμε με καπάκι. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 6-8 ώρες πριν το σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου