Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Δροσερό σπιτικό παγωτό καφέ με 4 υλικά

 


ΥΛΙΚΑ

  • 2 κ.σ. στιγμιαίος καφές
  • 2 κ.σ. νερό
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 150 γρ. ζαχαρούχο γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μπολ διαλύουμε τον στιγμιαίο καφέ με το νερό. Αναμειγνύουμε τον διαλυμένο καφέ με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή κρέμα.
  • Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί. Προσθέτουμε το μείγμα καφέ και χτυπάμε ξανά να ενωθούν τα υλικά.
  • Μεταφέρουμε το παγωτό σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων και το κλείνουμε με καπάκι. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 6-8 ώρες πριν το σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου