Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Μεταγραφικός οργασμός στην ΑΕΚ

Για περάστε , για περάστε , για περάστε κύριοι υποψήφιοι μάγοι παιχταράδες. 'Αγγλοι, Γάλλοι ,Πορτογάλοι ΤΏΡΑ και Κινέζοι κορεάτες . Άσπροι, μαύροι, κίτρινοι κάθε καρυδιάς καρύδι προτείνεται στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ. Μανατζαρέοι όλοι κοιτάνε να δώσουν παίχτες. Μάλιστα το ακούσαμε κι αυτό οτι θέλουμε κινεζο - κορεάτη. Εποχές ΕnIC θυμίζει η ΠΑΕ αυτή τη στιγμή.Λυπάμαι που το λέω αλλά εποχές EΝIC. Παρέλαση ονομάτων ... ΝΤΡΟΠΗ. Αυτό έχω να πώ... Μόνο ντροπή αισθάνομαι. Μακράν ο χειρότερος μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας με σοβαρή ( ;) διοίκηση. 
 
Δεν υπάρχει οργάνωση δεν υπάρχουν πρόσωπα δεν δεν δεν.... Εδώ οι άνθρωποι πάνε να βγάλουν λεφτά από παίχτες και όχι να επενδύσουν σε παίχτες που θα φέρουν έσοδα. Χωρίς λεφτά και χωρίς να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη θέλουν να βρουν λαχεία τύπου Γιόχανσον Σιμόες με πενταροδεκάρες δηλαδή οι οποίοι αμφιβάλω στο τέλος της χρονιάς αν θα είναι στην ομάδα οι δύο παραπάνω. Θα μοσχοπουληθούν για να φέρουν καμιά καραβιά από παίχτες ότι να ναι. 
 
Ελάτε λοιπόν να πείτε στον κόσμο να πάρει διαρκείας χωρίς γήπεδο χωρίς σοβαρή ομάδα σοβαρό προπονητή και ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ επιπέδου να σου ανεβάσουν το Prestige το ευρωπαϊκό, να κάνεις νέους οπαδούς να πουλήσεις φανέλες να έχεις έσοδα.Απορώ δηλαδή έχουμε 1,5 χρόνο ασχολούμαστε με τον Ορλάντο Σα. Ένα παίχτη Β κατηγορίας Αγγλίας που ζέσταινε πάγκο και τίποτα παραπάνω. Τόσο παιχταράς είναι αυτός δηλαδή; Τι έχει κάνει δηλαδή; Παίζει εθνική Πορτογαλίας και είναι βασικός; Toν ξέρει το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα:;

Λυπάμαι κύριοι .... Αποδεχθήκατε λίγοι και κατώτεροι των περιστάσεων. Απ όσα τάξατε σε όλα αποτύχατε


Υ.Γ Με την άδεια του γηπέδου ολα καλά;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου