Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Για το Ξάνθη - Α.Ε.Κ

Έγραψα χτες σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης: 'Όταν μένεις με 10 παίκτες στο 6', αγοράζεις την ισοπαλία και λες κι ευχαριστώ. Αρκεί τους χαμένους βαθμούς να τούς αναπληρώσεις στο Καυτατζόγλειο'.

Αυτό έγραψα. Κι αυτό νομίζω είναι όλο το νόημα.
Κι ένα ακόμα, θα συμπληρώσω σήμερα: Παιχνίδι που (για οποιονδήποτε λόγο) δεν μπορείς να το κερδίσεις, τουλάχιστον μην το χάνεις. Κι η Α.Ε.Κ, δεν το έχασε. Κι αυτό πιστώνεται (και) στον Μανόλο.
Επειδή οι αγωνιστικές περνάνε και με δεδομένο ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε τη Βέροια, είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ να κερδίσουμε τον Ηρακλή. Δε διανοούμαι ότι με τον χειρότερο Ηρακλή ποτέ, δε θα κάνουμε μία νίκη μες στη σεζόν.
Για τον Βράνιες που γράφουν κάποιοι, τον ήξερα από πριν, διεθνής Βόσνιος είναι. Πολύ καλός στόπερ, που σε μια ΥΓΙΗ Α.Ε.Κ θα δείξει κι άλλα πράγματα. Μόνο τον αυτοέλεγχό του να δει λίγο.
Στατιστικώς τώρα, δεύτερη σερί λευκή ισοπαλία στην Ξάνθη.
Η 12η ισοπαλία στην ακριτική πόλη (κυρίαρχο αποτέλεσμα). Επίσης, η Α.Ε.Κ έχει κατακτήσει εκεί 9 νίκες. Η καλή παράδοση της Ένωσης φαίνεται απ' το γεγονός ότι σε 26 ταξίδια στην Ξάνθη έχει χάσει μόνο 5 φορές.
Ο τελευταίος παίκτης που σκόραρε για την Α.Ε.Κ ήταν ο Βίκτορ Κλοναρίδης. 21 Σεπτεμβρίου 2011, όταν η Α.Ε.Κ είχε επικρατήσει με 3-4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου