Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Απαρνήσου τα πάντα για μια καρέκλα

Να χειροκροτήσουν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας την... άφιξη του Πέτρου Τατσόπουλου 


ζήτησε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, που τον υποδέχθηκε σαν... μεσσία της «γαλάζιας» παράταξης! Για τον «γαλάζιο» πολιτικό, η συνεργασία με τον αθυρόστομο και πρώην αντιμνημονιακό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη διεύρυνση που επιζητεί το κόμμα....
Μάλιστα, προσπάθησε με δηλώσεις του να αφήσει στη λήθη του παρελθόντος τα «μαλλιοτραβήγματα» που είχαν μεταξύ τους, με αφορμή το ντοκιμαντέρ «1821». «Το ότι διαφωνώ στην ερμηνεία της Ελληνικής Επανάστασης με τον κύριο Τατσόπουλο, σημαίνει ότι δεν μπορώ να δώσω μαζί του τη μάχη για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών;» αναρωτήθηκε, υπονοώντας ότι αρκεί κάποιος να είναι απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα για να συστρατευτεί μαζί του. 

Ξέχασε όμως ο αντιπρόεδρος του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ότι ο απρόβλεπτος συγγραφέας είναι επίσης απέναντι στους ιεράρχες και στην Εκκλησία, ζητεί υιοθεσία παιδιών από gay ζευγάρια και πολλά πολλά άλλα που ακούγονται το λιγότερο ενοχλητικά στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Θεωρεί ο κ. Γεωργιάδης ότι το μόνο προσόν για να μπει κάποιος στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια είναι να απεχθάνεται την κυβέρνηση Τσίπρα; Τουλάχιστον επιπόλαια εκτίμηση που, φυσικά, θα κριθεί στην κάλπη. 

Εκτός αν η τρίτη πολιτική στάση του Πέτρου Τατσόπουλου κρίνεται με ιδιαίτερη συμπάθεια και ευαισθησία από τον Αδωνι Γεωργιάδη, ίσως επειδή επιθυμεί ακόμα περισσότερους «μη γηγενείς», όπως άλλωστε είναι και ο ίδιος.