Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Κτηνοτρόφοι μηνύουν τον Άδωνι Γεωργιάδη


Θεωρούν ότι οι δηλώσεις του περί Πάσχα προκάλεσαν ζημία στον κλάδο τους
 
Δικαστική «επίθεση» στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ετοιμάζουν κτηνοτρόφοι από όλη την Ελλάδα, με μπροστάρη το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) και το επιχείρημα ότι οι δηλώσεις του για τον φετινό εορτασμό του Πάσχα έχουν προκαλέσει ζημία στην κλάδο τους, συντελώντας στη μείωση της ζήτησης αμνοεριφίων.

«Οι παράλογες αυτές δηλώσεις του υπουργού δημιούργησαν ανεπανόρθωτο πλήγμα στην αγορά αμνοεριφίων και οικονομική καταστροφή στους κτηνοτρόφους της χώρας. Ήδη έχουμε αναθέσει την υπόθεση στους δικηγόρους μας και συνεχίζουμε να συλλέγουμε υπογραφές από κτηνοτροφικούς συλλόγους όλης της χώρας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΚΚΕΛ.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι η νομική κινηση που ετοιμάζεται μπορεί να έχει ως αποδέκτες και άλλα κυβερνητικά στελέχη, που έκαναν παρόμοιες δηλώσεις όπως ο Στέλιος Πέτσας ή ο Νίκος Χαρδαλιάς αφού αμφότεροι είπαν δημόσια ότι φέτος «το Πάσχα θα είναι διαφορετικό». Το ΑΚΚΕΛ καλεί τους κτηνοτρόφους και τις Ενώσεις τους να επικοινωνήσουν με το κόμμα για να συμμετάσχουν στις νομικές ενέργειες κάθε μορφής. 
 
Πηγή : Xronos.gr