Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

CAS, κυριακάτικα ντέρμπι και δεύτερη θέση

Μάλιστα. Το CAS που ουδέποτε αλλάζει εγχώρια απόφαση (το είδαμε και το '08 με το 'χάρτινο' του Ολυμπιακού), ξάφνου, επιστρέφει -στην ουσία- επτά (7) βαθμούς στον Π.Α.Ο.Κ.

Κατ' αρχάς, το είχαμε όλοι ψυλλιαστεί (δημοσιεύματα του τύπου 'η Α.Ε.Κ μπορεί να περάσει τον ΠΑΟΚ ακόμα κι αν του επιστραφούν οι βαθμοί κλπ.).
Πάμε στο καθαρά αγωνιστικό τώρα: Την Κυριακή κρίνονται (σχεδόν) όλα. Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, Κυριακή μεσάνυχτα, οι δύο Δικέφαλοι να είναι ισόβαθμοι. Πώς; Ο Ολυμπιακός που είναι καλύτερος κι ενδιαφέρεται για το αήττητό του να κερδίσει μισό μηδέν τον ΠΑΟΚ κι η ΑΕΚ που είναι σε καλό φεγγάρι και παίζει με τον αδιάφορο ΠΑΟ, να επικρατήσει επίσης με μισό μηδέν.
Αν γίνει αυτό, αρκεί μετά στην ΑΕΚ να νικήσει την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ κι έτσι να πάει Φάληρο και να μην την νοιάζει και να χάσει ακόμη... (με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει εύκολα τον Άρη).
Τώρα, αν η ΑΕΚ δε μπορεί να κερδίσει έστω με το ζόρι, μια ομάδα που απλά είναι σκληροτράχηλη και τρώει δύσκολα γκολ, ας μην έχει απαιτήσεις για τη δεύτερη θέση. Το ανέκδοτο με τον ΠΑΟ ( τον τωρινό, μην παρεξηγηθώ...) πρέπει να τελειώνει Κυριακή βράδυ. Κι έπειτα, βλέπουμε. Γιατί αν ξαναστραβώσει το ματσάκι με τον Δώνη, άντε γεια...

Υ.Γ.: Καλά πάει η χρονιά στον ΠΑΟΚ. Στο μπάσκετ, σώσιμο υποβιβασμού στα χαρτιά, στο ποδόσφαιρο ο υποβιβασμός γίνεται -7, και τώρα τίποτα... Να υποθέσω ότι ξάφνου, την προσεχή Τετάρτη το Όπεν θα ξανακάνει αθλητική εκπομπή (διότι την είχε σταματήσει...).